Webwinkel

Dagtoestemming
Wilt u af en toe een keertje vissen met maximaal 2 hengels en is een VISpas te veel van het goede? Dan is de dagtoestemming van Sportvisserij Groningen Drenthe iets voor u. De dagtoestemming kost € 7,50 plus € 0,77 verzendkosten. LET OP: de dagtoestemming wordt per post toegestuurd, dus houd rekening met verzendtijd.
8,27 Meer info
Duplicaat VISpas
Duplicaat VISpas en eventuele toestemmingen
3,50 Meer info
Federatiecap
Kwalitatief mooie Cap met federatielogo. De prijs is inclusief € 1,83 verzendkosten.
6,83 Meer info
Sportvisserreisgids Hunzedal
In de gids zijn 35 visstekken in het gehele dal van de Hunze (tussen pakweg Hoogezand en Tweede Exloërmond) beschreven en op duidelijke kaartjes aangegeven. Ook de route naar de stekken toe is beschreven. De gids kost € 7,50 + € 2,44 verzendkosten = €9,94. Maak het bedrag over op rekeningnummer NL 10 RABO 0140174672 van de Rabobank, onder vermelding van uw NAW gegevens en melding reisgids Hunzedal. Daarna wordt de bestelling verzonden.
9,94 Meer info
SportvisserREISgids Stad Groningen
De SportvisserREISgids Stad Groningen is het nieuwste exemplaar van een reeks SportvisserREISgidsen die Sportvisserij Nederland uitgeeft in samenwerking met de betreffende federaties. In onze regio is eerder de SportvisserREISgids Hunzedal verschenen. De gids kost slechts € 7,50 + € 2,44 verzendkosten, is totaal € 9,94.
9,94 Meer info

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.