Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe met constante zorg en aandacht samengesteld. De door de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. De Hengelsportfederatie Groningen Drenthe kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. De Hengelsportfederatie Groningen Drenthe aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van De Hengelsportfederatie Groningen Drenthe . Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe  gebruik worden gemaakt.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe, welke geen eigendom zijn van de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe. De Hengelsportfederatie Groningen Drenthe aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.