Uitslag federatieve selectiewedstrijden Individueel en Korpsen 2013

0 3854
19 mei

De voorspelde waterbom viel gelukkig niet bij het Noord-Willemskanaal. Op een beetje regen na in de ochtend bleef het droog tijdens het vervissen van de federatieve selectiewedstrijden Individueel en Korpsen op zaterdag 18 mei 2013.

De wind was wel aanwezig en zorgde voor een koud gevoel zo aan de waterkant. De vissen lieten zich in het begin niet massaal vangen, maar uiteindelijk ving toch bijna iedereen vis, al waren de vangsten verschillend.

Degene die zich Federatief Kampioen Individueel 2013 mag noemen, is de heer H. Brouwer van De Blankvoorn uit Blijham. Hij viste 4643 gram bij elkaar. De tweede plaats wordt ingenomen door dhr. A. Musch van De Schaopwas uit Eext met 3955 gram en derde is geworden dhr. E. Huisma van Tynaarlo-Vries met 3643 gram.  Klik hier voor de volledige uitslag. De namen die in het groen staan, hebben zich geplaatst voor het Nationaal Kampioenschap Individueel. De uitslagen zijn nog onder voorbehoud. De deelnemers die zich hebben geplaatst voor het NK, ontvangen schriftelijk bericht.

De vakwinnaars met in het midden H. Brouwer, A. Musch en E. Huisma.

Het korps dat de titel Federatieve Kampioen Korpsen 2013 draagt, is het korps Tynaarlo-Vries 1 met 21 wedstrijdpunten en11492 gram.. Op de tweede plaats is geïndigd het korps De Blankvoorn 3 uit Blijham met 26 wedstrijdpunten en 10463 gram. Ook met 26 wedstrijdpunten, maar met 9623 gram en daarom derde, is het korps van Het Baarsje 3 uit Klazienaveen. Ook hier is de uitslag nog onder voorbehoud.

Klik hier voor de volledige uitslag korpsen.

De Top-3: Tynaarlo-Vries 1, De Blankvoorn 3 en Het Baarsje 3.

De eerste 4 korpsen worden afgevaardigd naar het Nationaal Kampioenschap Korpsen.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.