Jazeker; Wedstrijdcontroleur!

0 451
07 aug

Sportvisserij Groningen Drenthe heeft een heel aantal goede nationale en internationale wedstrijdvissers. Daar zijn we maar wat trots op. Dat begint bij de basis, verenigingswedstrijden en dan de federatieve wedstrijden. Om een kweekvijver te blijven voor nationale en internationale talenten, worden er federatieve wedstrijden georganiseerd. Daar hebben we je hulp bij nodig; we zoeken nieuwe vrijwilligers in de vorm van wedstrijdcontroleurs.

Lijkt het je leuk om een keer te helpen bij een federatiewedstrijd met wegen en controleren? dan nodigen we je van harte uit om een keer te komen kijken. 

Heb je de smaak al te pakken, dan is het mogelijk zonder extra kosten een cursus van Sportvisserij Nederland te volgen. Het kost je alleen een avond. De reiskosten worden door onze federatie vergoed. Zijn er meer deelnemers, dan wordt de cursus regionaal georganiseerd. 

Als vrijwilliger van de federatie draai je mee in een gezellig team en word je ook uitgenodigd voor de vrijwilligersdag en eindejaarsborrel. Het geeft niet of je één keer per jaar meehelpt of vaker kunt. Je bent van harte welkom.

Meer informatie over de cursus wedstrijdcontroleur van Sportvisserij Nederland kun je hier vinden. Maar er worden meer cursussen georganiseerd; ook voor controle sportvisserij, viscoach en het vervolg erop; vismeester. Ook daarover kun je meer informatie vinden op de site van Sportvisserij Nederland. 

Aanmelden gaat ook via de bovenstaande link. Heb je vragen over de mogelijkheden als vrijwilliger bij onze federatie? stel ze via info@vissen.nl of op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 via telefoonnummer 0592-542890.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.