10 Juni open viswedstrijd van de Jeugdhengelsportvereniging

0 541
29 mei

Jeugdhengelsportvereniging Hoogezand-Sappemeer houdt voor de 13de keer haar jaarlijkse open viswedstrijd voor de jeugd in de Oosterparkvijver in Hoogezand.

Het is een open vismorgen, dus ook kinderen die niet lid zijn van de jeugdvereniging mogen meedoen. Dus ook broertjes, zusjes, familieleden, vrienden en vriendinnen mogen meedoen mits ze minimaal 6 jaar zijn en niet ouder dan 18 jaar. We maken er net als voorgaande jaren weer een gezellige morgen van en we reken natuurlijk weer op jullie deelname. De wedstrijd is van 10.30 tot 12.30, maar vanaf 09.15 kun je terecht bij de leuke attracties. Ook dit jaar houdt de vliegvisvereniging De Hunzepalmer  weer een demonstratie. Jullie mogen tijdens de demonstratie zelf ook proberen te werpen met een vliegvishengel. 

Kinderen die graag een tuigje willen maken kunnen terecht bij de stand van de vismeesters van Hengelsportfederatie Groningen Drenthe.

Opgave: 

Dit kan per e-mail of bij Hengelsportzaak Sappemeer.
Wel even je voornaam, achternaam en leeftijd doorgeven.
Opgeven is meedoen. 

Inschrijfgeld: Leden gratis Niet leden € 2,-.
Er zijn fantastische hoofdprijzen te winnen en alle deelnemers gaan met een prijs naar huis.

Maximaal deelname 80 kinderen.

OPGAVE IS NOODZAKELIJK, DIT I.V.M. DE ORGANISATIE.
Voor meer informatie over opgave en over de open vismorgen zie flyer of surf naar http://www.jeugdhengelsportvereniging.nl/ Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.