Roofvisdag 22 september 2018, noteer in de agenda!

0 701
25 mei

Vanaf de laatste zaterdag in mei; Nationale Hengeldag, mag er weer op roofvis worden gevist. Voor ons aanleiding om de roofviskriebels alvast aan te wakkeren;

Op zaterdag 22 September organiseren de Snoekstudiegroep Nederland België SNB), Visgids Groningen en Sportvisserij Groningen Drenthe een roofvisdag ofwel een "Predator Practice Day".

Op het programma staat 's ochtends een workshop van internationaal roofvisexpert en auteur Bertus Rozemeijer en daarna kan het geleerde meteen in de praktijk gebracht worden door in de klaarstaande visboten te stappen. Voor koffie, hapjes en lunch wordt gezorgd. 

Aanmelden:

Via het aanmeldingsformulier op onze website, kun je je aanmelden voor deze dag. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een geldige vispas. De kosten zijn € 15,00 en er is plaats voor maximaal 30 deelnemers (vol=vol) dus meld je snel aan!


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.