Federatief Kampioenschap Junioren; Aanmelden Kan Nog!

0 619
17 mei

Op Zaterdag 2 juni wordt het Federatief Kampioenschap Junioren vervist in het Boterdiep tussen Onderdendam en Bedum. We hebben al een aantal aanmeldingen ontvangen ,maar daar kunnen nog zeker een aantal bij.

Het Federatief Kampioenschap Junioren wordt gevist in drie leeftijdscategoriëen; U15, U20 en U25. De jongste categorie mag niet met vers de vase vissen, de oudste twee categorieën wel. Dit jaar is deze regel ingevoerd om deelname, met name in de jongste categorie, wat laagdrempeliger te maken. 

Meedoen is leuk; je vist tegen je eigen leeftijdsgenoten en doet wedstrijdervaring op. Inschrijven kost niets, en daarnaast ontvangen alle deelnemers een (geld)prijs en staat na afloop drinken met een patatje voor iedereen klaar. 50% Van de deelnemers plaatst zich voor het Open NK Junioren op zaterdag 8 september in het Beukerskanaal bij Steenwijk. 

Aanmelden? Dat kan zo: 

Ga hier naar het online inschrijfformulier voor het Federatief Kampioenschap Junioren en meld je aan. Dat kan tot en met zondag 27 mei aanstaande. Je hebt dus nog even de tijd om je aan te melden! 

Na je aanmelding ontvang je bericht over waar je moet zijn en hoe laat. Er wordt gevist van 11.00 tot 15.00.
Er is zeker een visje te vangen in het Boterdiep op dit parcours. Dat bewees de Youth Challenge die op 28 april daar werd gevist. De winnaar van die wedstrijd ving meer dan 15 kilo. Dat kun jij toch ook?! Probeer het en je weet het!


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.