Verslag eerste besturencontactdag district Hunsingo 14 april 2018

0 487
24 apr

In stromende regen kwamen 11 verenigingsbestuurders samen voor een gezellige dag in Café Hoornstertil te Wehe Den Hoorn.

De voorzitter, Sjoerd Schoonhoven, nam ruimschoots de tijd voor een praatje onder het genot van een kop koffie. Om ongeveer 07.15 uur gingen we naar het Aduarderdiep om te proberen er gezamenlijk een paar mooie vissen te vangen. Vlak na aankomst bij het viswater stopte de regen en werd het toch aangenaam visweer.

Tijdens de wedstrijd bleef het verder droog en om 13.00 uur kwam de weegploeg langs. Na het wegen ging een ieder terug naar het gezellige café.

Voorafgaand aan de aangeboden maaltijd en onder het genot van een drankje kwamen er ook nu weer leuke verhalen van de stamtafel.
Na afloop van een heerlijke maaltijd (snert en spek) kreeg elke deelnemer een mooi vleespakket mee huiswaarts. Kijk hier hoe de bestuursleden hebben gevist.

Bron: District Hunsingo
Foto'[s 


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.