Verslag eerste Vrije Stekwedstrijd District Hunsingo 7 april 2018

0 681
19 apr

12 deelnemers vertrokken op zaterdag 7 april naar het Aduarderdiep om daar de eerste vrije stekwedstrijd van district Hunsingo te vervissen.

Voorafgaand is er een lange periode van koud en nat weer geweest. De vangstverwachting was daarom niet al te hoog.
Vroeg in de ochtend was het nog flink koud, maar later in de morgen werd het prachtig weer met een aangename voorjaarstemperatuur.
Er zijn op enkele stekken al mooie brasems gevangen.

Om 13.00 uur was het einde wedstrijd en kwamen de weegploegen langs om de resultaten te noteren.
Allen gingen hierna naar het mooie Café Hoornstertil in Wehe Den Hoorn om onder het genot van een hapje en drankje de leuke (vlees) prijzen te ontvangen.


In tegenstelling tot wat in het bovenstaande document staat, is wegens omstandigheden het vertrekpunt van de tweede vrije stekwedstrijd van 12 mei 2018 verplaatst van het Trefcentrum in Bedum naar het Dorpshuis Zijlvesterhoek in Onderdendam. De wateren waarin gevist gaat worden, zijn niet veranderd; het Boterdiep langs de Grote Haver en het Winsumerdiep tussen de spoorbrug in Winsum en de brug bij Onderdendam. 


Bron: district Hunsingo
Foto's W. Venhuizen.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.