Wijziging parcours Youth Challenge 28 april 2018

0 487
05 apr

De wedstrijdserie van de Youth Challenge is nog niet gepland, of er is al een wijziging. In verband met baggerwerkzaamheden (de buizen zijn al geplaatst) kunnen we op zaterdag 28 april 2018 niet terecht in het Damsterdiep bij Appingedam, maar moeten we het parcours verplaatsen.

Gelukkig hebben we een parcours op reserve; het Boterdiep tussen Onderdendam (langs de Grote Haver) tot Bedum. Het is een mooi water, 1,5 tot 2 meter diep en ongeveer 20 meter breed. Er is vaak een lichte trek in het water. De vissoorten die je daar aantreft, zijn kolblei, voorn, brasem en baars. Die laatste moet natuurlijk wel direct terug als je hem vangt. Het is ten slotte gesloten tijd voor de baars. Als aas kun je prima vers de vase, dode pinken en pieren gebruiken.  

Wil je meedoen? Kijk dan op de speciale pagina over de Youth Challenge. Opgave kan tot en met 22 april aanstaande. Wees er dus snel bij!Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.