Fishing Hero 4 a day 2017

0 711
23 okt

FISHING HERO 4 A DAY in het Paterswoldsemeer Afgelopen zondag was er de 5 editie van het Jeugdevenement Fishing Hero 4 a Day. Tegen de 40 kinderen uit de stad Groningen, die niet vaak de kans op een leuk uitje hebben, vissen vanuit 26 visboten op snoek in het Paterswoldsemeer.


Dit is de vijfde jaargang van het evenement dat wordt georganiseerd door Visgids Groningen (Robert en Marjan) met ondersteuning van onze federatie en het MJD.
Snoekvissers met hun professionele boten komen uit het hele land om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Ook dit jaar lukt dat weer prima. Ondanks de regen in de morgen werd er door de kinderen goed gevangen, de stemming was opperbest.
Tussen de middag was er patat, frikandel en drinken voor de kids. Na afloop stond een buffet klaar voor de snoekvissers. Zonder hun inzet kon deze dag niet worden georganiseerd.

Wiebe Klijnstra van RTV Noord ging mee het meer op om vanaf het water een leuke sfeerreportage te maken. Er zijn tussen de 35 en 40 snoeken door de kids gevangen. Al met al een topdag. Groot compliment voor Robert en Marjan voor het jaar op jaar oppakken van dit geweldige initiatief.Gerelateerde berichten
Facebook reacties