Koppels van HSV De Schoapwas op dreef in de federatieve koppelwedstrijd junior-senior

0 522
10 jul

Zon, een aangename temperatuur, lekker eten en veel vis. Alle ingrediënten die nodig zijn voor een mooie avond waren op 7 juli aanwezig bij de jaarlijkse federatieve junior-senior koppelwedstrijd in de vijvers van Delfzijl.

20 Koppels hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd en dankzij een tweetal vrijwilligers van de federatie die de vijver hadden schoongemaakt konden we iedereen een mooie plek geven. Klasse mannen.

Alhoewel het plezier voorop staat is het natuurlijk ook een wedstrijd en vanaf het startsignaal deed iedereen dan ook zijn uiterste best om een visje te vangen. Dat lukte gelukkig bij iedereen, al zijn er natuurlijk altijd betere en mindere stekken. In totaal wisten de 20 koppels maar liefst 48 kilo aan vis te vangen! 

 

Na de wedstrijd was het tijd om aan te schuiven bij de BBQ. Iedereen liet zich dat goed smaken. Hierna konden de prijzen worden uitgereikt. De familie Enting liet dit jaar weer zien dat ze goed kunnen vissen en Henk en Jan wisten voor de derde keer op rij de titel te winnen. Een knappe prestatie. Ook de tweede plek was voor een Enting, Rick viste samen met Be Hartman en ze wisten mede dankzij een mooie zeelt beslag op de tweede plek te leggen. Albert en Ilse Meijer hadden het naast de brug heel erg druk en werden derde door maar liefst 140 (!!) vissen in twee uur te vangen die samen 10 gram meer wogen dan de 4e plek van Hendrik en Max Martens. 
De kampioenen Henk en Jan Enting

We kunnen (opnieuw) terugkijken op een geslaagd evenement en hopen volgend jaar iedereen weer terug te zien.Het erepodium

De complete uitslag:


Gerelateerde berichten
Facebook reacties