Het Federatief Clubkampioenschap 2018:

De Hengelsportfederatie Groningen Drenthe organiseert in 2018 weer een federatief clubkampioenschap. 


Het federatief clubkampioenschap is een wedstrijdreeks in maximaal 4 rondes, waarin hengelsportverenigingen het tegen elkaar opnemen in een knock-out systeem zoals bij de KNVB-beker. De winnaars en beste verliezers gaan door naar de volgende ronde. Uiteindelijk blijven er 3 verenigingen over die de finale vissen in het Noord-Willemskanaal.
De wedstrijdagenda's voor de diverse verenigingen voor 2018 vullen zich in een oogwenk. We hebben daarom gemeend om de data van de voorrondes en de finale vast te leggen, zodat iedereen er rekening mee kan houden in de planning. Uiteraard kunnen de wedstrijden van het federatief clubkampioenschap geïntegreerd worden in het reguliere programma van de vereniging!

In onderling overleg mogen de verenigingen ook afwijken van bovengenoemde data, als de wedstrijd maar uiterlijk op de zondag erna wordt gehouden.
De data voor de voorrondes en de finale zijn vastgesteld

Ronde 1- zaterdag 12 mei 2018
Ronde 2- zaterdag 7 juli 2018

De finale wordt gehouden in het Noord-Willemskanaal op zondag 9 september 2018.

Kijk hier voor de reglementen van het Federatief Clubkampioenschap 2018.

Op dinsdagavond 3 april rond 20.30 is er via Facebook live geloot, zodat de verenigingen niet naar het federatiekantoor hoefden te reizen. Het resultaat van de loting is hieronder te vinden. Het belooft een spannende strijd te worden tussen deze 8 verenigingen!