Klantenservice

Algemene voorwaarden

Levering? Zo spoedig mogelijk!

Hengelsportfederatie Groningen Drenthe bezorgt je Internetbestelling door heel Nederland en garandeert in ieder geval levering binnen 3 werkdagen. Wordt die termijn overschreden, dan krijg je daar zo snel mogelijk bericht van. Wil je vervolgens de koop ongedaan maken, dan wordt de koopovereenkomst kosteloos ontbonden. Hengelsportfederatie Groningen Drenthe stort het door jou betaalde bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen volledig terug.

Betalen via Internet

Bij aankopen via deze webwinkel weet je precies wat je koopt en wat je daarvoor betaalt. De prijs die bij het artikel vermeld staat, is de prijs inclusief BTW en verzendkosten.  Administratieve fouten worden zo snel mogelijk gecorrigeerd.

Niet goed - geld terug

Is het artikel bij aflevering kapot of niet compleet, dan zorgt Hengelsportfederatie Groningen Drenthe voor vervanging. De kosten hiervan zijn voor rekening van Hengelsportfederatie Groningen Drenthe. Voorwaarde is echter wel dat de klacht binnen 30 dagen gemeld wordt en dat het betreffende artikel binnen 30 dagen naar Hengelsportfederatie Groningen Drenthe terug gestuurd wordt. In deze gevallen zijn de verzendkosten voor onze rekening. Is het artikel wel goed, maar heb je spijt van je aankoop? Je hebt een bedenktijd van 14 werkdagen om je goederen te retourneren. Kijk voor meer informatie bij 'bedenktijd'.

Bedenktijd

Wettelijk gezien heb je na ontvangst van de 'op afstand' gekochte goederen een bedenktijd van 14 werkdagen. Spijt van je aankoop? Retourneer de bestelling (of een deel daarvan) binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Opgaaf van redenen is niet nodig. Voorwaarden zijn dat je de bevestigingsmail meestuurt, dat het artikel niet beschadigd is en dat het artikel nog in de originele verpakking zit (een eventuele verzegeling mag dus niet verbroken zijn). Na ontvangst van je klacht ontvang je het totale aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen terug. Bij retourzending zijn de verzendkosten voor jouw rekening. Hengelsportfederatie Groningen Drenthe kan in speciale gevallen afzien van de hierboven geschetste bedenktijd. Als Hengelsportfederatie Groningen Drenthe gebruikmaakt van die mogelijkheid, staat dat bij het artikel waar afwijking van de regel voor geldt, duidelijk vermeld. Voor een zending die beschadigd of onvolledig bij je wordt afgeleverd, gelden andere regels. Kijk daarvoor bij 'Niet goed - geld terug'.

Speciale acties

Bij speciale acties wordt altijd de actieperiode vermeld. Bestellingen buiten deze periode kunnen niet meer tegen actieprijzen worden geleverd. Hengelsportfederatie Groningen Drenthe kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Privacy gegarandeerd

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld.