Koppelwedstrijd Junior en Senior

De Koppelwedstrijd Junior en Senior wordt gevist op vrijdag 5 juli 2019 in de visplas van hengelsportvereniging Yde-De Punt. De kosten zijn € 5,00 per koppel. Een junior mag meedoen tot en met 15 jaar, een senior vanaf 16 jaar. De junior hoeft niet in het bezit te zijn van een Vispas, de senior wel. 

Er wordt geloot om 18.00, daarna kan iedereen naar het water en van 19.00 tot 21.00 wordt er gevist. Direct na afloop vindt er traditiegetrouw een BBQ plaats, inclusief drinken. Voor de deelnemers zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Uiteraard zijn extra gasten ook welkom. Zij betalen € 5,00 per persoon. 

Via onderstaand aanmeldingsformulier kunnen eventueel ook de namen van de extra gasten worden aangegeven. 

Het inschrijfgeld per koppel kan worden betaald via onze webwinkel of zelf worden overgemaakt op ons Rabobankrekeningnummer NL10RABO0140174672 onder vermelding van de naam en "koppelwedstrijd".  Als er ook mensen aan willen schuiven voor de BBQ, betalen zij € 5,00 per persoon. Die kosten kunnen worden overgemaakt op ons rekeningnummer met de omschrijving "Gasten" en de naam van het koppel. 


REGLEMENTEN:
-Er wordt gevist met de vrije hengel.
-Er wordt gevist op gewicht en de gevangen vis wordt tijdens de wedstrijd bewaard in een (ruim) leefnet.
-verse de vase is verboden
-Aas en voer volgens de richtlijnen.
In gevallen waarin bovenstaand reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding. 

De aanmeldingen koppelwedstrijd junioren en senioren zijn bijgewerkt tot en met 20 mei 2019.Privacy Statement

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Sportvisserij Groningen Drenthe heeft maatregelen genomen om jouw (persoons)gegevens te beschermen. In ons Privacy Statement hebben we vastgelegd welke gegevens we kunnen vragen en wat we ermee kunnen doen.

Let op: Voor kinderen onder de 16 jaar gelden strengere regels omtrent het maken van foto's bij de wedstrijd. Wij mogen alleen foto's van deelnemende kinderen gebruiken als ouders/verzorgers daar expliciet toestemming voor geven. Hieronder kunt u als ouder/verzorgen aangeven of u wilt dat foto's van uw kind(eren) wel of niet geplaatst worden op onze website www.vissen.nl en onze facebookpagina. Geeft u aan dat u dit niet wilt, meld het dan ook even voorafgaand aan de wedstrijd bij de wedstrijdleiding. Dan houden wij daar extra rekening mee. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.