Federatief Kampioenschap Junioren


Het Federatief Kampioenschap Junioren wordt gevist op zaterdag 1 juni 2019 op de steigers in het Kanaal Veendam-Musselkanaal in Stadskanaal.  

Er wordt in 3 categorieën gevist;
U15= Maximaal 13 op 31 december 2018.
U20= Maximaal 18 op 31 december 2018.
U25= Maximaal 23 op 31 december 2018.

In de jongste categorie (U15) mag niet met vers de vase worden gevist om de drempel voor de jongste jeugd wat lager te maken. De oudere categorieën U20 en U25 mogen uiteraard wel met vers de vase vissen.

Op basis van de uitslag kun je je plaatsen voor de Finale van het Open Nationaal Kampioenschap Junioren op zondag 15 september 2019 in het Noordhollandsch Kanaal bij Graftdijk. 50% Van de deelnemers kan zich plaatsen op basis van de uitslag. 

Wil je je aanmelden voor het Federatief Kampioenschap Junioren? doe dit dan via onderstaand formulier.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Je krijgt altijd een geldprijs, een patatje en drinken na afloop. Doe dus mee! 

De aanmeldingen Junioren zijn bijgewerkt tot en met 25 april 2019. 
Privacy Statement
Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Sportvisserij Groningen Drenthe heeft maatregelen genomen om jouw (persoons)gegevens te beschermen. In ons Privacy Statement hebben we vastgelegd welke gegevens we kunnen vragen en wat we ermee kunnen doen. 

Let op: Voor kinderen onder de 16 jaar gelden strengere regels omtrent het maken van foto's bij de wedstrijd. Wij mogen alleen foto's van deelnemende kinderen gebruiken als ouders/verzorgers daar expliciet toestemming voor geven. Wij vragen daarom bij de wedstrijd expliciet om een handtekening van de ouders/verzorgers als wij een foto hebben gemaakt van één of meerdere deelnemers onder de 16 jaar. Als u niet wilt dat uw kind herkenbaar op de foto komt, geef dit aan bij de wedstrijdleiding, dan houden wij daar rekening mee. 

Kijk hier voor de reglementen van het Federatief Kampioenschap Junioren  van Sportvisserij Groningen Drenthe.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.