NOK 2019


Het Noord Oostelijk Kampioenschap (NOK) wordt vervist op zaterdag 13  april 2019. De organisatie is in handen van Sportvisserij Fryslân, met medewerking van Sportvisserij Oost-Nederland en Sportvisserij Groningen Drenthe. 
Er wordt gevist in het Prinses Margrietkanaal bij Kootstertille. Per federatie kunnen in eerste instantie 80 deelnemers meevissen. Aanmelden kan alleen bij de federatie waarbij uw vereniging is aangesloten. U kunt u bij onze federatie aanmelden als uw VISpasnummer begint met 01.
Er is geen minimum leeftijd om deel te nemen, wel is een (JEUGD)VISpas verplicht. 

In tegenstelling tot eerdere edities, kunt u nu kiezen tussen een dobberdragend deel en een feeder deel. Er is dus geen sprake meer van een vrije hengel deel. Het inschrijfgeld van € 10,00 kunt u betalen via onze webwinkel. Lukt dit niet, dan kunt u het inschrijfgeld van € 10,00 ook zelf overmaken op ons Rabobankrekeningnummer NL10RABO0140174672 ten name van Sportvisserij Groningen Drenthe onder vermelding van "NOK' en uw lidnummer. 

U kunt zich aanmelden voor het NOK bij onze federatie als uw hengelsportvereniging bij ons is aangesloten: 

De aanmeldingen NOK zijn bijgewerkt tot en met 21 februari 2019.

In tegenstelling tot eerdere edities is de keuze dit jaar tussen het dobberdragende deel en het feeder deel. Er is dus geen vrije hengelkeuze!

Privacy Statement

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Sportvisserij Groningen Drenthe heeft maatregelen genomen om jouw (persoons)gegevens te beschermen. In ons Privacy Statement hebben we vastgelegd welke gegevens we kunnen vragen en wat we ermee kunnen doen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.