Federatief Kampioenschap Individueel

Het Federatief Kampioenschap Individueel wordt op zaterdag 29 juni 2019 in  in het Noord-Willemskanaal bij Vries. 

Via onderstaand formulier kunt u zich opgeven voor de individuele wedstrijd.  De minimum leeftijd is 14, behaald op 31 december 2018. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen, senioren, 55+ en dames; er is één winnaar van deze wedstrijd en één Delftsblauw bord.

U kunt betalen via de webwinkel.
Lukt of wilt u dit niet, dan kunt u het inschrijfgeld van € 10,00 overmaken op ons Rabobankrekeningnummer NL10RABO0140174672 onder vermelding van uw lidnummer en "individueel". 25% Van de heren aan het Federatief Kampioenschap plaatst zich op basis van de uitslag voor de Finale van het Open Nationaal Kampioenschap Heren op zaterdag 31 augustus 2019 in het Prinses Margrietkanaal bij Kootstertille. De geplaatste deelnemers ontvangen te zijner tijd per mail bericht. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen de leeftijdsgroepen. 

Dames kunnen zich rechtstreeks aanmelden voor het Open Kampioenschap Dames dat ook op zaterdag 31 augustus 2019 wordt vervist in het Princes Margrietkanaal bij Kootstertille. Er is voor dit kampioenschap geen selectiewedstrijd. Voor meer informatie en de aanmelding, kijk op Sportvisserij Nederland. 

Aanmeldingen Individueel bijgewerkt tot en met 16 juni 2019.
Privacy Statement 

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Sportvisserij Groningen Drenthe heeft maatregelen genomen om jouw (persoons)gegevens te beschermen. In ons Privacy Statement hebben we vastgelegd welke gegevens we kunnen vragen en wat we ermee kunnen doen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.