Federatief Kampioenschap Feeder.

Het Federatief Kampioenschap Feeder en Feeder Teams  wordt op zaterdag 8 juni 2019 vervist in het Van Starkenborghkanaal, op het traject tussen Aduard en Zuidhorn. 

U kunt zich inschrijven als u ten minste minimaal 14 jaar bent op 31 december 2018. Daarnaast geldt dat u lid dient te zijn van een hengelsportvereniging die is aangesloten bij Sportvisserij Groningen Drenthe. Het is niet toegestaan om bij meerdere federaties deze selectiewedstrijd te vissen. 

25% Van de deelnemers aan het Federatief Kampioenschap Feeder plaatst zich op basis van de uitslag voor de Finale van het Open Nationaal Kampioenschap Feeder op zondag 1 september 2019  in het Prinses Margriet Kanaal bij Kootstertille. De geplaatste deelnemers ontvangen te zijner tijd per mail bericht. 

Aanmeldingen Feeder bijgewerkt tot en met  25 april 2019. 


Privacy Statement

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Sportvisserij Groningen Drenthe heeft maatregelen genomen om jouw (persoons)gegevens te beschermen. In ons Privacy Statement hebben we vastgelegd welke gegevens we kunnen vragen en wat we ermee kunnen doen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.